HDR Nieuws Winter

Nieuws

1 juni 2022

Wil je graag alle “ins- en outs” van TenenLezen weten? Dat kan!

Op vrijdag 21 oktober/4 november 2022, geef ik weer een cursus TenenLezen.

In deze 2 daagse cursus (van 9.30 uur t/m 15.30 uur) neem ik je mee in de wonderlijke wereld van Tenen Lezen, waarin duidelijk wordt hoe treffend en mooi het analyseren van een karakter, d.m.v. de stand, vorm en grootte van tenen te interpreteren, kan zijn.
En hoe bijzonder!

 

Zonder “een test” te hoeven invullen, kun je mensen een terugkoppeling geven hoe hun blauwdruk, karakter en gedrag zich laat zien via de tenen. Zelfs al zou een klant niet, niet meer of nóg niet kunnen praten (denk aan mensen met een beperking, dementie of een pasgeboren baby) kun je een analyse weergeven.

Hoe mooi is dat! En dat alles doe je met een grote portie respect, liefde en passie. Het mooiste wat je kunt meegeven, zijn de prachtige kwaliteiten die in iemand, bewust of onbewust, aanwezig zijn.

Je kunt deze cursus doen vanuit professionaliteit, als je bijvoorbeeld pedicure of reflexzonetherapeut bent en dit gebruikt als aanvulling op jouw vakgebied. Maar ook als je geïnteresseerd bent in karakteranalyse in het algemeen met al zijn prachtige aspecten.

Mensen zijn geweldige wezens in al hun facetten, met zowel sterke- als verbeterpunten. Hoe fijn is het dan als je dit mag en kunt uitdragen en iemand een mooie karakteranalyse kunt geven. Uiteraard vergt het oefening en weet je na de cursus de theorie en een stukje praktijk. Na deze cursus begint het avontuur pas echt, als je de vergaarde kennis gaat toepassen. De dankbaarheid en verbazing blijft iedere keer weer een prachtig stuk dat bij Tenen Lezen hoort. Laat je dus verrassen, laat je meenemen en verwonderen over de prachtige wereld van je eigen tenen of die van een ander. Want tenen zijn de spiegels van je ziel.

Ik neem je heel graag mee in deze mooie en fascinerende wereld. De cursus bestaat uiteraard gedeeltelijk uit theorie, maar er is voldoende ruimte om ook praktisch bezig te zijn en om foto’s van tenen mee te nemen van bijvoorbeeld familieleden, die je vervolgens gaat analyseren. Let er wel op dat je hiervoor van tevoren toestemming hebt gekregen! Want in mijn cursus staat privacy en je veilig voelen hoog in het vaandel. Dit geldt voor zowel de cursist, als ook voor alles wat gedeeld wordt tijdens deze cursus, of dit nu betrekking heeft op de cursus of niet.

Ben je inmiddels enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in. Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of stuur een whats-app bericht naar telefoonnummer 06-54930713 en je ontvangt verdere informatie. Aan mijn website wordt gewerkt, maar je kunt gewoon een kijkje nemen op www.tenentaal.nl

De locatie waar de cursus wordt gegeven zal in gemeente Venlo zijn, maar wordt later pas bekend gemaakt. Ik ga altijd op zoek naar een mooie en passende locatie, waar rust en ruimte aanwezig is en eventueel in de middagpauze de mogelijkheid bestaat om een klein ommetje te maken. De cursus wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 8 personen. Zo blijft het lekker knus en is er voldoende aandacht voor iedere cursist. De prijs voor deze 2 daagse cursus bedraagt € 375,- (inclusief BTW). Na betaling van de cursusprijs is je deelname pas definitief.

Er zit tussen de 2 lesdagen voldoende tijd om de theorie te laten doordringen en om te oefenen of huiswerk te maken. Na afloop krijg je een certificaat van deelname.

Ik hoop je mee te mogen nemen in de wereld van TenenLezen.
Mijn enthousiasme is er, nu die van jou nog en we zijn klaar voor de start!

Lieve Tenengroet,
Monique

 

.........................................................................................

17 September 2021

Eindelijk mag en kan het weer!.
Uieraard met inachtneming van de geldende regels.
Zaterdag 18 september geef ik een presentatie/workshop voor pedicures uit de regio in Sweikhuizen.
Ik heb hier enorm veel zin in.
Wil je ook met jouw team meer te weten komen over de taal van de tenen?
Neem dan vrijblijvend contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

 

.........................................................................................

November 2020

In verband met de aangescherpte Corona maatregelen, zoals gisteren tijdens de persconferentie aangekondigd, ben ik genoodzaakt om de geplande workshops te annuleren. Op het moment dat het weer kan en mag, worden de workshops opnieuw ingepland. De mensen die zich al hadden aangemeld, hebben persoonlijk bericht van mij ontvangen.

Blijf gezond en hopelijk tot gauw!

.........................................................................................

 

November 2020 - workshops
Heb je altijd al willen weten wat je tenen je vertellen, kom dan naar een workshop Tenen Lezen!

Ieder mens wordt geboren met een bepaalde aanleg en het karakter wordt al in de baarmoeder gevormd. Dit ligt genetisch vast en is onze blauwdruk. Persoonlijkheid en karakter zijn al zichtbaar in babyteentjes. Vanaf de geboorte spreken de voeten dus TenenTaal, we moeten deze alleen leren lezen.

Een workshop Tenen Lezen is bij uitstek dé mogelijkheid om kennis te maken met karakteranalyse via het lezen van de tenen.
Hoe is het ontstaan, wat kun je ermee?
Vind je het leuk om in een klein groepje informatie en uitleg te krijgen over Tenen Lezen en zelf aan de slag te gaan, laat dan deze kans niet voorbijgaan!

Tijdens een 2,5 uur durende workshop krijg je een korte uitleg over het ontstaan van Tenen Lezen, vertel ik je hoe je tenen kunt lezen en licht ik toe wat voor karaktertrekken je uit de stand van de tenen kunt halen.
De kosten voor de workshop bedragen 35 euro per persoon. Inschrijven via mail aan iThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Je ontvangt dan de betalingsgegevens; na betaling is de inschrijving definitief.
De workshop gaat door bij een minimum aantal van 4 personen.
Je krijgt tijdens de workshop een informatiemapje waarin je aantekeningen kunt maken en mee naar huis kunt nemen. Dan kun je thuis in alle rust nog even alles nalezen en tot je door laten dringen.

 

In verband met de Corona-regels neem ik de 1,5m afstand in acht en dit geldt uiteraard ook voor iedere deelnemer. Voor binnenkomst staat er desinfecterende gel gereed en indien gewenst mag een mondkapje gedragen worden (niet verplicht). Vandaar dat alleen foto-analyse van de voeten mogelijk is. Dus mag elke deelnemer enkele foto's van voeten meenemen.

 

De workshops worden gehouden in gemeenschapshuis D’n Dörpel, Gulikstraat 202, 5913 CZ te Venlo.
Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Zaterdag 14 november van 10.00 – 12.30
Thema: workshop Tenen Lezen van baby- & kinderteentjes

Dinsdag 17 november van 09.00 – 11.30
Thema: workshop Tenen Lezen van volwassenen

Dinsdag 24 november van 09.00 – 11.30
Thema: workshop Tenen Lezen van ouderen (bijv. bij dementie)

 

Mocht je tijdens de workshop zo enthousiast zijn geworden dat je alles wilt weten over het analyseren van tenen, dan kun je je aanmelden voor een tweedaagse cursus (4 dagdelen) Tenen Lezen.
Tijdens de workshop ontvangt iedere deelnemer een voucher die recht geeft op 35 euro korting voor de cursus (een jaar geldig, maar niet overdraagbaar).
Tevens ontvang je een voucher van 15 euro korting op een persoonlijke karakteranalyse (een jaar geldig, wel overdraagbaar).

Is je interesse gewekt? Schrijf je snel in want vol is vol!

 

 

 

----------------------------------------------- 2019 -----------------------------------------------

Workshop 'Kennismaking karakteranalyse door lezen van tenen en tarokaarten'

Wil jij weten waarom je bent wie je bent?
Of beter gezegd ben je benieuwd naar je karaktereigenschappen?
Wist je dat deze af te lezen zijn van je tenen en in tarotkaarten!
Nieuwsgierig geworden en wil je eens een keertje kennismaken met tenenlezen en met tarot? Dan biedt deze workshop een unieke kans!

Combi logo TenenTaal Aquila Tenentaal en Praktijk Aquila hebben hun krachten gebundeld en voor jou een leuke workshop samengesteld.
Op een open, gezellige, maar niet zweverige manier geven we jou inzicht in de beginselen van het lezen van tarotkaarten en tenen en kijken we samen naar wie jij bent.
Een uitgelezen kans om te ontdekken wat tenenlezen en tarot nu eigenlijk is en wat het kan bieden.

Interesse?
Meld je dan snel aan via email aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Deelname is beperkt (max. 6 personen per workshop).
De kosten bedragen € 32,50 per persoon.
Meld je snel aan, want vol is vol! 

De eerstvolgende workshop vindt plaats op dinsdag 26 maart van 09.30 tot 12.00 uur.

Tijdens de workshop krijg je niet alleen informatie, maar wordt er ook voor een kopje koffie of thee met een stukje lekkere Limburgse vlaai gezorgd. Na afloop ontvangt elke deelnemer een leuke verassing in de vorm van een goody-bag.

Na aanmelding wordt je inschrijving per email bevestigd, krijg je de betaalgegevens en het adres waar de workshop wordt gehouden toegestuurd.
Pas na betaling is je inschrijving definitief.

 

 

Basiscursus 'Elementair Tenenlezen - 2019

In 2019 wordt de basiscursus "Elementair TenenLezen" weer als vanouds gegeven. De data van de eerste cursus in 2019 zijn: donderdag 14 februari en donderdag 28 februari. Aanmelden kan nog, maar ben er snel bij, want vol is vol!

Voor een mooie toegankelijke prijs kun je gedurende deze 2 cursusdagen, in een gezellige en ongedwongen sfeer, kennis maken met de taal van de tenen. 

Meer informatie over deze cursus vind je hier.
Voor aanmelding en andere vragen kun je contact opnemen.

 

 

TenenTaal stond op de spirituele beurs in Venray op 28 oktober

Ik gaf tijdens deze beurs mini consulten en info over Tenen Lezen.
Het was een leuke en leerzame ervaring

 

 

Privacy verklaring

De privacy verklaring zoals verplicht gesteld door de wet AVG is vanaf 23 mei 2018 beschikbaar. De verklaring kan worden ingezien/ge-download op de Contact pagina of door te klikken op de tekst onderaan elke pagina.

 

 

Basiscursus 'Elementair Tenenlezen

Vanaf 1 januari 2018 wordt de basiscursus "Elementair TenenLezen" weer als vanouds gegeven.

Voor een mooie toegankelijke prijs kun je gedurende 2 cursusdagen, in een gezellige en ongedwongen sfeer, kennis maken met de taal van de tenen. 

Data voor het volgen van de basiscursus kunnen in overleg worden gepland. Ook aanvangstijden kunnen in overleg met mij worden veranderd (bijv. in verband met schoolgaande kinderen).

Meer informatie over deze cursus vind je hier.
Voor aanmelding en andere vragen kun je contact opnemen.

 

Data cursus "Gecertificeerd Karakter-analist' nieuwe stijl, zijn bekend!

Deze geheel vernieuwde opleiding start in januari 2017.
De 2 theoretische cursusdagen staan gepland voor vrijdag 13 en vrijdag 27 januari.
Aanvang beide dagen om 09.30 tot 16.00 uur.
Het praktische gedeelte wordt nog ingepland.

Meer informatie over deze cursus vind je hier.
Voor aanmelding en andere vragen kun je contact opnemen.

 

Vrijdag 30 december 2016 en Zaterdag 7 januari 2017

Informatiebijeenkomsten speciaal voor pedicures op de Molenweg 3 te Lithoyen. Aanmelden kan via mij of via Stichting FuDaRe.

 

Maandag 17 oktober 2016

* De vakbeurs heeft reeds plaatsgevonden en was een groot succes.

Op deze dag sta ik in naam van stichting FuDaRe op de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in de Evenementenhal Venray. Openingstijden 10.00 -17.00 uur.
Je kunt me vinden op STAND 317A.
Tijdens deze dag geef ik informatie over karakter-analyse d.m.v. TENEN-LEZEN en worden er korte consulten gegeven.
Loop gerust binnen en kom kennismaken met deze unieke manier van karakter-analyse. Ik hoop je daar te zien!

 

Vrijdag 10 en maandag 20 juni 2016

* Deze cursus heeft reeds plaatsgevonden.

Op deze dagen vindt de cursus Elementair Tenen Lezen plaats.
Voor meer informatie, neem contact op.

 

2 maart 2016

* Deze actie is inmiddels afgelopen.

Leuke FaceBook actie gestart. Houd mijn FaceBook pagina TenenTaal dus goed in de gaten!  

 

10 januari 2016

* Deze cursus heeft reeds plaatsgevonden.

De data voor de cursus Elementair Tenen lezen zijn bekend.
Donderdag 3 maart en vrijdag 18 maart

 

1 november 2015

Mijn website is eindelijk zo ver dat hij online kan worden gezet. Hier en daar zullen er nog veranderingen plaatsvinden. Op dit moment ben ik trots om deze website aan jullie te presenteren. Deze website heb ik gerealiseerd in samenwerking met Tim Wilders Grafisch Ontwerp, Margreet Schouren Fotografie (L'AmourJolie), Yvo Bloemen en Ton Wilders (How2Servitise).

Bedankt dat jullie mijn enthousiasme voor het TenenLezen hebben kunnen vertalen in dit mooie resultaat.

 

Facebook meldingen

TenenTaal

 

 

TIcon FIcon InIcon

 

Monique van Steenkiste

 

 

 

 

 

© Copyright 2023 TenenTaal

Alle teksten en foto's op deze site vallen onder het auteursrecht

 

Privacy Verklaring