HDR Cursus

Cursussen & Workshops

Basiscursus Elementair TenenLezen

Deze basiscursus bestaat uit 2 cursusdagen. Beide dagen starten we om 09.30 uur en eindigen om 15.30 uur. Voor de lunch nemen we een half uurtje de tijd. De lunch is voor eigen rekening. Afhankelijk van de locatie, mag je wel/niet je eigen lunch meenemen. Dit wordt tijdig kenbaar gemaakt. Tussen de beide cursusdagen zit een periode van 2 weken waarin je opdrachten uitwerkt.

Er wordt geoefend om een karakter-analyse te kunnen maken. Het is belangrijk om hier de tijd voor te nemen zodat de theorie beklijft en omgezet kan worden in een juiste en duidelijke karalter-analyse. Op het einde van de tweede cursusdag, ontvangt de cursist een evaluatie- en feedbackmoment en een certificaat van deelname. Er bestaat een mogelijkheid om een door Margriet Somogyi (een van de grondleggers van TenenLezen) ondertekend certificaat te ontvangen; de kosten hiervoor bedragen € 25,00 per certificaat en vallen buiten de cursusprijs. 

Voor nadere informatie en/of aanmelding neem even contact met mij op.

Kijk bij nieuws voor actuele informatie en data.

 

 

Workshop Introductie Karakter-analyse d.m.v. Tenenlezen

Als je kennis wilt maken met een andere vorm van karakter-analyse is deze 2,5 uur durende workshop echt iets voor jou! In het kort wordt het hoe, wat en waarom van de taal van de tenen toegelicht en ontdek je hoe de tenen het karakter weerspiegelen. Kortom een mooie ervaring en snuffelmoment, als je niet direct de basiscursus wilt volgen. Je kunt deze gezellige en informatieve sessie volgen met een aantal gelijkgestemden (zoals pedicures) maar ook met collega's of vriendinnen.

Neem gerust contact op voor meer informatie. De inhoud en tijdsduur kunnen aangepast en afgestemd worden op jouw wensen. Informeer naar de prijzen.

Tenenlezen

TIcon FIcon InIcon

 

Monique van Steenkiste

 

 

 

 

 

© Copyright 2023 TenenTaal

Alle teksten en foto's op deze site vallen onder het auteursrecht

 

Privacy Verklaring