HDR wiebenik

Wie ben ik?

Mag ik me even aan u voorstellen:

 

Mijn naam is Monique van Steenkiste, geboren op 20 juli 1961, moeder van drie volwassen kinderen.
In de tijd dat mijn kinderen heel klein waren, had ik nog geen kennis van de persoonlijkheidsanalyse die tenenlezen heet. Had ik dat wel gehad, dan had ik nóg; beter kunnen inspelen op hun behoeftes en de opvoeding hierop kunnen afstemmen.

Mijn interesse in tenenlezen is in 2003 ontstaan gedurende mijn opleiding Reflexzonetherapie aan de ANZN te Eindhoven. Tijdens deze studie raakte ik zó geïnteresseerd, dat ik de cursus Elementair Tenenlezen ben gaan volgen. Ik heb het voorrecht gehad om nog van de grondlegger zelf (Imre Somogyi) les te hebben gekregen.

Sinds mei 2015 ben ik gecertificeerd als Cursusleidster Tenenlezen/Karakter-analist en draag het gedachtegoed van het tenenlezen aan iedereen over die daarin geïnteresseerd is.

Mijn passie voor deze vorm van karakter-analyse kent figuurlijk maar ook letterlijk geen grenzen. Ook in het buitenland ben ik actief bezig en draag mijn kennis graag over. Door het geven van workshops, cursussen en het analyseren van tenen kan ik mijn kennis op een persoonlijke en enthousiaste manier overbrengen. Steeds denkend vanuit het belang van de cliënt, eerlijk maar nooit kwetsend. 

 

Voeten zijn altijd interessant en tenen vertellen de mooiste verhalen.

 

Facebook meldingen

TenenTaal

 

 

TIcon FIcon InIcon

 

Monique van Steenkiste

 

 

 

 

 

© Copyright 2023 TenenTaal

Alle teksten en foto's op deze site vallen onder het auteursrecht

 

Privacy Verklaring